Mederi heeft als hoofddoel de zelfstandige praktijken in de eerstelijnszorg en thuiszorg te ondersteunen om hun eigen doelstellingen te bereiken.  Tegelijk willen zij hun praktijken ook sterker en beter maken.  Mederi reikt hiervoor een kader aan dat rekening houdt met een veranderend zorglandschap waarin kwaliteit, efficiëntie en duurzame samenwerkingsverbanden steeds belangrijker worden. 

 

Meer info op www.mederi.be 


Elysée shoes is gespecialiseerd in de distributie van schoenen en pantoffels met groot comfort en van een bijzondere kwaliteit, exclusief bestudeerd voor senioren. Deze modellen combineren grote breedte, soepelheid en elasticiteit voor gevoelige en pijnlijke voeten, alsook voor talrijke voetzool pathologieën. Als gevolg van een nauwe samenwerking met podologen, hebben zij tevens een nieuw gamma van paramedische schoenen en pantoffels “ PodoWell “ met veranderlijk volume, extra breed schoeiend, soepel en licht.

 

Zij zijn als enige in België om hun met een belangrijke stock aan modellen en schoenmaten te verplaatsen naar zorgcentra, dit om hen een echte dienst met pasmogelijkheid en onmiddellijke levering aan te bieden.

 

https://www.elyseeshoes.com/


ADVYS is een B2B bedrijf dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen, therapiematerialen en hoog-laagsystemen voor keuken en badkamer. ADVYS is sinds 1995 op de markt en is in de Benelux intussen uitgegroeid tot marktleader in de ergotherapie en een van de belangrijke toeleveranciers van de professionele thuiszorg.

 

Lees meer : https://www.advys.be/


't Klavertje Vier is een kleinhandel in speelgoed, schoolgerief, carnaval-, hobby- en zwembadartikelen. De 3 winkels bevinden zich in Kalmthout, Hoogstraten en Wuustwezel. Zij staan bekend om hun enorme assortiment. Je vind er zowel alle topmerken als het meest verrassende, originele en degelijke speelgoed. De nieuwste collectie van Lego, het duurzame speelgoed van Haba,High-tech hoverboards, ... , in 't Klavertje vier vind je het allemaal. Elk jaar sponsort ‘t Klavertje Vier ons eetfestijn met prachtige tombolaprijzen.

 

www.tklavertje-vier.be


Bovenvermelde sponsors betalen niet om op onze website te staan.  Zij steunen ons via acties zoals bv personeel dat meestapt bij de dodentocht en opbrengst aan ons schenkt, Warmste week acties,  tombolaprijzen voor ons eetfestijn, gratis geschenken natura voor de zorgcentra, vermelding van onze organisatie op hun website en netwerk waardoor we meer bekendheid krijgen enz...