Carewell stelt onze contactclowns snoezelmaterialen ter beschikking. Het is een bedrijf dat zich wil profileren als totaalleverancier van therapeutische en aangepaste materialen voor ouderen en volwassenen met een beperking en dit zowel voor woonzorg- en dagbestedingscentra als thuis.

 

 

Zo bieden ze niet alleen specifiek therapiemateriaal aan, maar kan u bij hen ook terecht voor een selectie aan hulpmiddelen, creatieve materialen, sport- en speltoebehoren en muziekmateriaal. Kortom, alles wat in het dagelijkse leven past van volwassenen en ouderen, al dan niet met een beperking.

 

Voor de catalogus klik hier.

 

Bestel bij Carewell het spel van de verbeelding Klik hier.


Vormingscentrum HIVSET biedt een breed aanbod van actuele navormingen, projecten en begeleidingen gericht op de gezondheids- en welzijnssector voor zeer diverse doelgroepen.

 

Bezoek de website voor een overzicht van vormingen en workshops.


 

 


 

 


 

 


m-Trading nv

bouwonderneming


KLOEN is een vzw die opgericht is in 2004 te Roeselare. Deze brengt mensen bijeen uit de sociaal-culturele, politieke, zakelijke en sportieve wereld om samen op vrijwillige basis allerlei originele en ludieke activiteiten op touw te zetten (vb. massaspektakels, clownhappenings, ludieke wedstrijden, verbrekingen van wereldrecords, enz…) en dit met als hoofddoel het werk van verschillende (contact)clown organisaties in de kijker te plaatsen en fondsen te verzamelen om hun niet-gesubsidieerde werking verder mogelijk te blijven maken. KLOEN draagt een warm hart toe aan kwetsbare doelgroepen o.a. mensen met dementie en personen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heeft KLOEN ook een warm hart voor kindgerichte goede doelen zoals de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal contact met clown), de Hôpiclowns (Wallonië), Muco (kinderen met mucoviscidose) en Orka (reumakinderen) .

 

Koop nu het Kloen Kwartino kwartetspel en steun onze Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze !

 

Lees meer : http://kloen.be/


De kunstenaar Hannes D'Haese schonk aan Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze schonk 20 van onderstaande gesigneerde werken. Officiële prijs is 100eur per stuk.  Indien interesse kan je contact opnemen met contactclown Bibi op het nummer 0497 53 42 50.

 


Sponsorfolder
Bedrijven en organisaties kunnen hier onze sponsorfolder downloaden.
sponsorfolder11-10-2017.pdf
Adobe Acrobat document 801.0 KB