Mederi heeft als hoofddoel de zelfstandige praktijken in de eerstelijnszorg en thuiszorg te ondersteunen om hun eigen doelstellingen te bereiken.  Tegelijk willen zij hun praktijken ook sterker en beter maken.  Mederi reikt hiervoor een kader aan dat rekening houdt met een veranderend zorglandschap waarin kwaliteit, efficiëntie en duurzame samenwerkingsverbanden steeds belangrijker worden. 

 

Meer info op www.mederi.be 


Ten voordele van Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze worden de lekkerste zakjes nougat verkocht tijdens de lezingen.

Nougat Vital werd gesticht in 1926 door Vital Gormez, een jonge Maître Nougatier met grote goesting. Hij wou absoluut zijn eigen nougat creëren en nam een sprong in het diepe. De goede kwaliteit begint bij de beste grondstoffen. En tijd en toewijding om ze tot een recept te toveren.

Ze koken in koperen ketels want dat garandeert de juiste zachtheid. Gouden suikerstroop en honing zorgen voor de zoete smaak. Vers eiwit wordt luchtig opgeklopt. Amandelen worden zorgvuldig gepeld en licht geroosterd.

Vele goede dingen bestaan uit drie, en zo wordt deze nougat geboren.

Tot vandaag zetten zij, de nazaten van grootvader Vital (ondertussen derde generatie), zijn ondernemerschap voort.

 

Meer info op www.vital.be


Vormingscentrum HIVSET biedt een breed aanbod van actuele vormingen, projecten en begeleidingen gericht op de gezondheids- en welzijnssector voor zeer diverse doelgroepen. In samenwerking met Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze organiseren zij ook diverse vormingen en lezingen.

 

Bezoek de website voor een overzicht van vormingen en workshops.


Carewell stelt onze contactclowns snoezelmaterialen ter beschikking. Het is een bedrijf dat zich wil profileren als totaalleverancier van therapeutische en aangepaste materialen voor ouderen en volwassenen met een beperking en dit zowel voor woonzorg- en dagbestedingscentra als thuis.

  

Zo bieden ze niet alleen specifiek therapiemateriaal aan, maar kan u bij hen ook terecht voor een selectie aan hulpmiddelen, creatieve materialen, sport- en speltoebehoren en muziekmateriaal. Kortom, alles wat in het dagelijkse leven past van volwassenen en ouderen, al dan niet met een beperking.  Voor de catalogus klik hier


KLOEN is een vzw die opgericht is in 2004 te Roeselare. Deze brengt mensen bijeen uit de sociaal-culturele, politieke, zakelijke en sportieve wereld om samen op vrijwillige basis allerlei originele en ludieke activiteiten op touw te zetten (vb. massaspektakels, clownhappenings, ludieke wedstrijden, verbrekingen van wereldrecords, enz…) en dit met als hoofddoel het werk van verschillende (contact)clown organisaties in de kijker te plaatsen en fondsen te verzamelen om hun niet-gesubsidieerde werking verder mogelijk te blijven maken. KLOEN draagt een warm hart toe aan kwetsbare doelgroepen o.a. mensen met dementie en personen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heeft KLOEN ook een warm hart voor kindgerichte goede doelen zoals de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal contact met clown), de Hôpiclowns (Wallonië), Muco (kinderen met mucoviscidose) en Orka (reumakinderen) .

 

Koop nu het Kloen Kwartino kwartetspel en steun onze Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze !

 

Lees meer : http://kloen.be/


De kunstenaar Hannes D'Haese schonk aan Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze schonk 20 van onderstaande gesigneerde werken. Officiële prijs is 100eur per stuk. Je kan ons sponsoren door één of meerdere kunstwerken aan te kopen.  Meer info? info@contactclownsindezorg.be 

 


Sponsorfolder
Bedrijven en organisaties kunnen hier onze sponsorfolder downloaden.
20180625SponsorfolderCcidZNeuzeNeuze.pdf
Adobe Acrobat document 673.3 KB