STEUN ONZE ORGANISATIE

EN SCHENK EEN KUNSTWERK

 

Schenk een kunstwerk aan iemand die je een warm hart toedraagt. Of schenk een kunstwerk aan één van onze zorgcentra zodat bewoners en medewerkers er elke dag kunnen van genieten.

 

Klik hieronder op het kunstwerk en je vindt alle info zoals afmeting, prijs en materiaal.
De meeste werken zijn ingelijst in een herbruikte kader.

 

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@contactclownsindezorg.be tav vrijwilliger Nathalie met het nummer van het kunstwerk en naam van de kunstenaar.  De werken kunnen worden afgehaald omgeving Gent-Nevele-Lovendegem of verzonden (+15eur verzendingskosten).  Indien u een kunstwerk schenkt aan één van onze zorgcentra leveren wij dit zelf af met een kaartje van jou.

 

Amateur kunstenaars volwassenen van Atelier Suzy (Nevele,Tielt,Ardooie) schonken onderstaande werken aan onze organisatie.  Zij lieten zich inspireren door onze contactclowns met volgende woorden : kwetsbaarheid, zachtheid, openheid, authenticiteit, tederheid, aanraking, respect, ontroering, verwondering, nieuwsgierigheid, emoties, verbinding, hier en nu...  De rode neus of rode kleur is de rode draad doorheen het kunstwerk. De bijgevoegde tekst komt vanuit het hart van de kunstenaar...