Music for life voor vzw Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze?

Dat kan vanaf 18/09/2019 klik hier

 

Een gift, schenking of sponsoring ? Dit kan via overschrijving naar

BE77 6528 4371 1742

Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze vzw,
Kerkwegelakker 40, 9080 Lochristi, Ondernemingsnummer BE 0652.896.805

Noteer in de mededeling jouw adres en we sturen een persoonlijk kaartje terug. 

 

Voor ondersteuning of meer informatie neem contact op met

Geert Baetens - info@contactclownsindezorg.be - 0493 40 36 25

 

Alle voorzieningen waar wij in Vlaanderen langsgaan met onze NeuzeNeuze Contactclowns betalen een bijdrage maar deze is onvoldoende om alle kosten te dekken. We willen iedere zorginstelling de kans geven om een jaarcontract op te starten en wensen daarom deze bijdrage betaalbaar te houden. Wij doen alles met passie maar zonder overheidssteun. Voor extra inkomsten zijn wij volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren, bedrijven en andere organisaties. Met dat geld gaan we verantwoord om. We betalen hiermee de extra onkosten voor onze clowns, een halftijdse medewerker, vaste kosten enz.... Hoe meer voorzieningen erbij komen, hoe meer kosten dit meebrengt, daarom is elke vorm van structurele steun belangrijk. Zo kunnen we onze samenwerking met zorginstellingen blijven verzekeren. Hoe meer vaste donateurs we hebben, hoe steviger onze basis.

 

Wil je een eigen actie organiseren en weet je nog niet wat te verkopen? Onze sponsors stellen ons volgende ter beschikking : Nougat zakjes 150gr aan 5eur (www.vital.be) Kloen Kwartino kwartetspel aan 10eur (www.kloen.be). Of wil je zelf pannekoeken, bloemen, pralines enz.. verkopen dan stellen wij stickers met logo ter beschikking. Voor meer informatie neem contact op met

Geert Baetens - info@contactclownsindezorg.be0493 40 36 25

Wij zijn in 2012 ontstaan vanuit een groep gepassioneerde vrijwilligers.  In Vlaanderen brengen onze contactclowns ondertussen in heel wat voorzieningen belevingsgerichte bezoeken bij mensen met dementie en/of personen met een verstandelijke beperking.  Onze droom werd onverwachts een succes ! Daarom hebben wij in april 2016 een vzw opgericht. Wij hopen via sponsors, sympathisanten, en al wie ons genegen is de nodige financiële middelen bij elkaar te krijgen om ons project nog meer uit te breiden in Vlaanderen. 


Sponsorfolder
Bedrijven en organisaties kunnen hier onze sponsorfolder downloaden.
20180625SponsorfolderCcidZNeuzeNeuze.pdf
Adobe Acrobat document 673.3 KB