Plous
Plous

We zijn samen. Zovéél ruimte. Ik waai met jou mee Whiehw ! We waaien samen Wow! We raken elkaar en genieten Whiehw ! Wow ! Ohhhh ! Hihi kijk ons haar nog voor even uit model


Meneer Prutsmans
Meneer Prutsmans

Hoi, ik ben Meneer Prutsmans.

Nu ben ik hier en gister was ik daar

en morgen…zal ik nog ergens anders zijn.

Of misschien terug hier, wie zag het zeggen?

Ik blijf nu maar hier, alle, voor efkens he,

tot ik hier weer weg ben, dan ben ik ergens anders.

Van hier tot daar, van gisteren tot morgen…

Prutsmans is de naam, Meneer Prutsmans.


Caramelitha
Caramelitha

Ik kan vind het leuk om samen te zijn met jou. Ik kan er ook enorm van genieten als ik verbinding kan maken met jou, om jou oprechte aandacht te schenken. Zonder enige verwachting samen met ons tweeën neuriënd op weg te zijn.

Met mijn authenticiteit en jouw kwetsbaarheid, wij samen volledig in vrijheid, genietend. Met mijn vriendelijke smile, neem ik je mee naar mijn positieve energie. Al dansend creëren we onvergetelijke momenten, die je nog lang na zullen blijven...

 


Hupsa
Hupsa

Hupsa, hier ben ik …Vanuit een zachte klank of een kleine beweging … , zie, voel of hoor je mij . Ik ben er … , voor jou. Een kleine blik van je, een glimlach of traan van geluk, maakt dat we dichter bij elkaar komen. En voor je het weet, beleven we ‘iets speciaal’ … samen - verbonden. Letterlijk verbonden met mijn hand op je schouder of via onze glimlach. Hupsa, ik kom graag terug.!


Piroewet
Piroewet

Met mijn rode neus gaat er een nieuwe wereld open; met verwondering kijk en voel ik wat zich in het nu aandient: een aanraking, een danspasje, een melodietje, bewust aanwezig zijn met de ander. 

Vanuit mijn hart contact maken met een kwetsbaar persoon, voorbij ziekte of beperking, de ziel raken met een vleugje lichtheid.

 


Pom
Pom

Ik ga met jou mee in jouw verbeelding. Samen vinden we er de mooiste plekjes waar we bij elkaar kunnen zijn, waar we van elkaars aanwezigheid kunnen genieten, waar we samen unieke momenten beleven die blijven nazinderen.Filou
Filou

Een lach, goedendag… Hier ben ik weer! Streling op je rug, een lach op je gezicht, een traan op je wang, een knuffel of een knipoog, keer op keer, raak jij mij en breng ik jou een goedendag. Ik zwaai, daar ga ik weer, tot de volgende keer.  Streling op je rug, zoen op je wang….

 


Pierre Petit
Pierre Petit

Ik ben een aaibare reus met absurde speelneusvleugels. Contact is meer dan woorden voor me, daarom luister ik met al m’n zintuigen naar jou.


Pekkie
Pekkie

Ik blaas beestig leuke bellen de wereld in. Ik zorg voor warme en spontane momenten. Ook zonder mijn rode dopneus zit ik vaak al in de verwonderlijke wereld van de clown.


Mafraise
Mafraise

Samen leven, samen dansen, samen zwijgen, samen zingen, waar ben je zodat ik je kan bezoeken, even los van de soms absurde realiteit, nieuwsgierig, knettergek, liefdevol en zacht in een ruimte van vertrouwen   ...hier ben je, dank je dat ik jou mag ontmoeten


Blom
Blom

Een bloemig meisje dat in zachte beroering helende dromen spint van kleuren, geuren en klanken. Ze komt voorzichtig kloppen aan de deur van je gedachten en nodigt je uit om ze spelenderwijs te schikken tot een mooi boeket


Dodokus
Dodokus

’s Morgens ben ik nooit goed wakker; ’s avonds wil ik niet naar bed… (dodo….)

Dan zit ik vol leven en haal ik graag kattenkwaad uit… 

Ik zing graag een liedje voor jou of speel een melodietje uit ‘de tijd van toen…’

Ik strooi graag liefde om me heen (…kus(je) hier, kus(je) daar…)

Ik hou van jou met heel mijn hart! Ik zie je graag zoals je bent! Mag ik bij jou ook mezelf zijn?

Want dan ont-moeten we elkaar écht! Dan ontstaat er iets bijzonders tussen jou en mij.

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen…  Tot gauw?

 


Moemoe
Moemoe

Met een lach en een traan, met alle emoties, samen het leven wat lichter maken. En toch ook intenser.


Pippa Lou
Pippa Lou

Je bent mijn sjoe, en mijn hart zegt kiekeboe !!

Ben ik een verlegen meisje of een guitige kwajongen?  Daar vraag je me wat...  Laat me eens kijken hoe jij je voelt.  Ik ben luid of stil, uitgelaten of ingetogen, koesterend of afwachtend, speels of serieus, zot nieuwsgierig, maar ook eerbiedig.  Eén ding is zeker, ik ben er hélemaal voor jou !


Voilà
Voilà

Voilà houdt van pluimen, lichtheid, glitters en bloemen.

Zij komt uit Frankrijk en zingt graag oude Franse liedjes.  

Haar Leuze :

Laat de zon in jouw ziel en jouw hart schijnen.

Laat de vogels door jouw benen vliegen.

Laat de liefde in jouw armen ontluiken.

Laat de lach in jouw ogen dansen.

Voilà!


Mimi
Mimi

In Momenten Intens Mooi Inspirerend ontmoet ik jou ergens onder de regenboog…


Prioella
Prioella

Oeps wat een zakken en zoekvoelen


Twinkel
Twinkel

Die fonkeling in je ogen boven halen … ons groots voelen in kleine momenten … Samen met jou ontdek ik wat ‘licht’ voor jou is, hoe we het kunnen vangen, ermee spelen … en het heel dicht bij ons hart brengen.  In een kleurrijke bubbel van fantasie laten we dat vonkje liefdevol groeien en vorm krijgen.  Ik ben er voor jou, bij jou; ik heb alle tijd. 


Tita
Tita

Een magisch moment tussen jou en mij. Iets oh zo kleins, of soms zo groot. Het vult de ruimte met liefde, ons hart vol met warmte. Een glimlach op de snoet en hup de magie gaat voort. 


Tippi
Tippi

Een klein rood neusje

Open blik en open hart

 

Kom je mee spelen?