Filip Bourgeois
Filip Bourgeois

Voorzitter

Lid Rvb en AV


Guy Bijl
Guy Bijl

Secretaris

Lid Rvb en AV


Marc Vergaert
Marc Vergaert

Penningmeester

Lid Rvb en AV


Geert Baetens
Geert Baetens

Oprichter - Coördinator


Tom Roos
Tom Roos

Lid AV


Onze ereleden contactclowns (medestichters)

Nando
Nando

Van bij de opstart heb ik deze organisatie mee helpen oprichten.  Ondanks ik zelf niet meer als contactclown meeclown blijf ik hen een warm hart toedragen. 

Hoe ik ben als clown? Ik sta in verwondering en zing graag.  Ik geef een glimlach cadeau en zorg zowel voor aangename als ontroerende momenten. Ik laat mij verrassen door elke ontmoeting. (†10-09-2019)


Mando
Mando

Ook ik was erbij toen de groep opgericht werd in 2012.  Het clownen zelf ben ik reeds geruime tijd geleden gestopt maar ik blijf Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze steunen.


Glimiris
Glimiris

Toen in september 2012 de organisatie werd opgericht heb ik meegewerkt aan het schrijven van de visie en missie. Zelf clown ik niet in het team maar blijf ik vanop afstand de organisatie een warm hart toedragen. 

Als activiteitenbegeleidster in een voorziening heb ik het geluk om ook als contactclown voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen te mogen werken.  We genieten samen, in de eerste plaats gewoon van het samenzijn … want er moet helemaal niets.  We ervaren dat uit het niets altijd iets nieuws komt. Daarom zijn we samen nieuwsgierig en verrast naar … wat er komt … op dat moment.  Rarara … euhm … hé… dat is interessant.

 


Chan
Chan

Ik sta achter Contactclowns in de Zorg NeuzeNeuze. Ik heb de groep weten opstarten en dus de pioniersfase van op een afstandje mee gemaakt.


Tinkel Pinkel
Tinkel Pinkel

Na 7 jaar als contactclown te hebben gespeeld kan ik zeggen dat dit iets is wat je enkel kan doen vanuit je hart. Het spel van de clown vertrekt altijd vanuit het hart, en mijn hart wordt warm wanneer ik zie hoe Neuze Neuze in de loop der jaren is gegroeid. Ik speel zelf niet meer voor Neuze Neuze, maar ik hoop dat ze blijven groeien en zullen zorgen voor heel veel verwondering en mega veel geluk!